Optreden GEM’SON locatie-finale ‘The Clash of the Coverbands’

Omdat we tijdens de voorronde voor de regiofinales van ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’ de publieksprijs mee naar huis kregen van het publiek in ‘Café Bolle’, mag GEM’SON op zaterdag 18 maart 2017 optreden tijdens de locatie-finale in het altijd gezellige ‘Café Bolle’ in Tilburg. De zaal gaat open om 19:00u, het optreden van GEM’SON staat geplanned om 23:45u en zal een half uur duren.

Deze avond strijden er vanaf 20:00u naast GEM’SON nog zes andere bands om een plek in de regio-finale in 013: KEPLR, The Suburbs, Down to Eleven, CoverUp!, WayWard en Checkpoint Charlie. De uitslag van deze locatie-finale van de ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’ zal rond 1:30u zijn.

Van de zeven bands gaan er drie door naar de regio-finale van Zuid Nederland (Noord-Brabant, Zeeland, Limburg) die plaats vindt op zaterdag 3 juni a.s. in Poppodium 013 Tilburg: de vakjury-winnaar, de publiekswinnaar en de runner-up (de band die in beide categorieën samen het hoogste heeft gescoord ná de twee winnaars). We hebben jullie hulp dus weer hard nodig!

Let op: je hebt een ticket nodig om binnen te komen. In de voorverkoop kosten ze € 7,50 (aan de deur vragen ze € 10,00).
Je kunt je tickets hier kopen »

Zorg dat je erbij bent op 18 maart! Dit mag je niet missen! Bekijk hier de site van The Clash of the Coverbands »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *